Skip to content Skip to footer

Producten

Alle kunstwerken zijn met veel zorg gemaakt met hoogwaardige materialen.

Schilderijen hebben een transparante, matte laklaag ter bescherming en zijn voorzien van een ophangsysteem. Je kunt je kunstwerk dus direct aan de muur hangen. Sommige schilderijen komen in een baklijst, dit staat altijd vermeld bij het werk.

Tekeningen zijn voorzien van een laag fixatief ter bescherming en komen in een passe partout, zodat je ze direct kunt inlijsten. Sommige tekeningen worden geleverd in een lijst, dit staat altijd vermeld bij het werk.

Prijzen

Alle op de website vermelde prijzen zijn inclusief btw.

Verzending

Bestellingen kunnen gratis worden afgehaald in Hillegom of worden verzonden via DHL.

Verzend-en verpakkingskosten:

Tekeningen en schilderijen tot 24×30 cm€3,95*
Schilderijen tot 50×80 cm€8,75*/**
Schilderijen groter dan 50×80 cmin overleg
* per bestelling / ** verzonden met Extra Zeker

Levering

De levertijd van een bestelling is gemiddeld 5 werkdagen. Bestellingen worden beschermd verpakt en met track & trace verzonden via DHL. Het is mogelijk om een bestelling te laten bezorgen bij een DHL ServicePoint. Vermeld de gewenste locatie in het opmerkingenveld bij je bestelling.

Retourneren

Het is mogelijk om je bestelling binnen de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen zonder opgaaf van reden te retourneren. Alleen onbeschadigde producten kunnen worden geretourneerd. De retourkosten zijn voor de koper. Zie voor meer informatie en hoe je moet retourneren de Algemene Voorwaarden.

Bezichtiging of proefplaatsing

Wil je een of meer schilderijen eerst in het echt bekijken? Kom langs voor een vrijblijvende bezichtiging (in Hillegom) of kies voor een proefplaatsing (mogelijk in regio Duin-en Bollenstreek). In dat geval kom ik bij je langs met een of meer schilderijen. We bekijken samen wat het mooiste past. Een bezichtiging of proefplaatsing is kosteloos en vrijblijvend. Wil je een bezichtiging of proefplaatsing? Neem contact op voor een afspraak.