Skip to content Skip to footer

Over de kunstwerken

Alle kunstwerken zijn met veel zorg en liefde gemaakt met hoogwaardige materialen.
Schilderijen hebben een transparante, matte laklaag ter bescherming en zijn voorzien van een ophangsysteem. Je kunt je kunstwerk dus direct aan de muur hangen. Sommige schilderijen komen in een baklijst, dit staat altijd vermeld bij het werk.
Pasteltekeningen zijn voorzien van een laag fixatief ter bescherming en komen in een passe partout, zodat je ze direct kunt inlijsten.
Ook sommige tekeningen worden geleverd in een passe partout of lijst, dit staat altijd vermeld bij het werk.
Prints (m.u.v. ansichtkaarten) zijn gedrukt met foto-inkt op fotopapier van de hoogste kwaliteit, zodat ze niet snel zullen verbleken.

Prijzen

Alle op de website vermelde prijzen zijn inclusief btw. Bij kunstwerken met een waarde van meer dan €100,00 hanteer ik een karmaprijs.

Verzending

Je kunt je bestelling gratis afhalen in Hillegom of laten verzenden.

Verzend-en verpakkingskosten:

Ansichtkaarten€2,50*
Prints en kunstwerken tot 20×30 cm€4,50*
Prints en kunstwerken tot 50×80 cm€8,75*/**
Kunstwerken groter dan 50×80 cmin overleg

* per bestelling o.b.v. het product met het grootste formaat / ** verzonden met Extra Zeker

Levering

De levertijd van een bestelling is gemiddeld 5 werkdagen. Bestellingen worden beschermd verpakt en met track & trace verzonden via PostNL of DHL. Het is mogelijk om een bestelling te laten bezorgen bij een DHL ServicePoint. Vermeld de gewenste locatie in het opmerkingenveld bij je bestelling.

Retourneren

Ben je onverhoopt niet blij met je aankoop? Dan mag je deze binnen de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen zonder opgaaf van reden retourneren. Alleen onbeschadigde producten kunnen worden geretourneerd. De retourkosten zijn voor de koper. Zie de Algemene Voorwaarden voor meer informatie en hoe je moet retourneren.

Bezichtiging of proefplaatsing

Kunst kiezen kan knap lastig zijn. Wil je een of meer schilderijen eerst in het echt bekijken? Kom langs voor een vrijblijvende bezichtiging (in Hillegom) of kies voor een proefplaatsing (mogelijk in regio Duin-en Bollenstreek, Amstelland en Kennemerland). In dat geval kom ik bij je langs met een of meer schilderijen. We bekijken samen wat het mooiste past. Een bezichtiging of proefplaatsing is kosteloos en vrijblijvend. Wil je een bezichtiging of proefplaatsing? Neem contact op voor een afspraak.