Skip to content Skip to footer

Het blijft bijzonder – een geboortekaartje ontwerpen. Even ben je deelgenoot van de gespannen verwachtingen, het geluk en… je krijgt als eerste de naam van het kindje toevertrouwd. Joyce en ik waren bij het bepalen van het ontwerp meteen in een goede flow. “Het moet in de stijl van jouw bomen” zei ze meteen. “En kun je dan twee bomen maken? En daartussen een hertje dat in een wiegje kijkt?”

Een fantastisch uitgangspunt waarbij de creativiteit bij mij meteen ging stromen! Van de ontwerpjes was er meteen eentje raak (met een hele enthousiaste papa Jelle aan de telefoon). Ik voegde blaadjes, een randpatroon en een spetter oranje toe en het kaartje was geboren. En nu het kindje er ook is, mag ik het aan jullie laten zien.

Het kaartje is geprint op hetzelfde papier als mijn ansichtkaarten; papier met een mooie aquarel structuur waardoor de kaart een echt kunstwerkje is.

Zou je ook een kaartje in deze stijl willen laten maken? Neem contact met me op, dan bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden.

Reageer

Kunst in je mailbox

Ontvang nieuws, sneak previews van nieuwe collecties en exclusieve achtergrondverhalen in je mailbox.