Skip to content Skip to footer

Het is officieel, ik ben gestart als zelfstandige. Jarenlang maakte ik, naast mijn werk als eindredacteur / vormgever, met heel veel passie kunst. Nu mag ik mezelf fulltime kunstenaar en freelance content specialist noemen.

Aan deze keuze ging best wat vooraf. Misschien is het wel het klassieke verhaal. Na het verliezen van mijn baan stond ik voor de keuze; een andere baan zoeken of eindelijk kiezen voor mijn passie. Ik koos het laatste. Dit is natuurlijk de korte versie van het verhaal. Het eerste zaadje is misschien al geplant toen ik in 2019 deze retraite had. Of zelfs al in 2018 toen ik mijn pols brak en ik niet wist of ik ooit nog zou kunnen tekenen of schilderen.

Don’t it always seem to go

That you don’t know what you’ve got

Till it’s gone

Wat kun je verwachten?

Op dit moment werk ik aan twee nieuwe collecties op papier. De primeur gaat naar Pakje Kunst Leiden. Vanaf 15 juli zitten er tien kleine kunstwerkjes van mij in het automaat. Na 15 juli staat ook de online collectie in de webwinkel. Nieuwsgierig? Op Instagram geef ik af en toe sneak peeks.

Een deel van de collectie schilderijen is te leen en te koop bij Galerie / Kunstuitleen Bollenstreek en je kunt mijn werk vanaf nu ook kopen via Exto.

Ik werk mee aan het mooie project Giant Tulip Bulbs van Gildemeesters Bollenstreek. Voor dit project beschilderde ik een reuzenbol en een minibol en op dit moment werk ik aan een tweede en derde minibol. Hier vind je meer informatie over dit project.

Ik ga verschillende workshops ontwikkelen. Als het goed is, gaan de eerste workshops eind augustus plaatsvinden (in regio Duin-en Bollenstreek). Kun je niet wachten? Neem dan een kijkje op mijn nieuwe website www.struinkunst.nl waar ik gratis kunstlessen en creatieve inspiratie deel.

Wil je niks missen?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief:Reageer

Kunst in je mailbox

Ontvang nieuws, sneak previews van nieuwe collecties en exclusieve achtergrondverhalen in je mailbox.