Over Lisette Marije Eisenga

In mijn werk zoek ik naar het samenspel tussen mens en natuur. Mijn werk werd opgenomen in de collecties van onder andere Galerie Kunstuitleen Bollenstreek, Pakje Kunst Leiden en Gildemeesters Bollenstreek. Mijn schilderijen kenmerken zich door dromerige landschappen die met een zekere gelaagdheid en abstractie veel ruimte geven aan het verhaal van de kijker. Regelmatig maakt mijn werk verhalen los; over een verre reis of over een lievelingssprookje en dat is precies wat ik wil bereiken.

In 2020 startte ik Struinkunst om ook andere mensen te inspireren met mijn liefde voor de natuur en ons landschap. Op deze website kwamen mijn kunst, natuurfotografie en schetsboeken samen. De laatste jaren heeft Struinkunst niet alleen vele lezers geïnspireerd, maar zorgde er ook voor dat ik mijn liefde voor de natuur, ons landschap en hergebruik nog sterker integreerde met mijn kunst.

Inmiddels staan Struinkunst en mijn kunst niet meer los van elkaar, daarom vind je mijn nieuwe werk voortaan op www.struinkunst.nl.

Struin je daar met me mee?