Skip to content Skip to footer

Pakje Kunst

Sinds 15 juli 2020 zitten 14 kleine kunstwerkjes van mijn hand in de Pakje Kunst automaten in Leiden. In de automaten zit werk van verschillende kunstenaars in allerlei stijlen. Laat je verrassen!

Café Galerie de Leidse Lente

Leiden in de buurt - Pesthuis

Pesthuislaan 7, Leiden

Deze kleine aquarellen zijn geschilderd op 300 grams aquarelpapier en bevestigd op stevig karton, zodat het echte schilderijtjes zijn. Achterop zit een ophanghaakje, zodat je ze meteen aan de muur kunt hangen. Elk werk is uniek en slechts 6×9 cm groot.

Let op: In de Pakje Kunst automaten zit werk van verschillende kunstenaars door elkaar. Het is dus niet gezegd dat je mijn kunst uit de automaat trekt.

Een Pakje Kunst trek je uit nieuwsgierigheid als cadeautje of misschien wel als verzamelobject. De kunstwerken zijn ter grootte van een pakje sigaretten en trek je uit oude mechanische sigarettenautomaten voor slechts 2 x €2,00. Een unieke manier om voor een klein symbolisch bedrag een echt kunstwerkje te kopen!

Pakje Kunst ontwerpen als print of ansichtkaart

Omdat niet iedereen van gokken houdt, kun je de Pakje Kunst ontwerpen ook kopen in de webwinkel als print (kies uit 10×15 of 13×18 cm) of als ansichtkaart.