Skip to content Skip to footer

Pakje Kunst

Let op: i.v.m. corona tijdelijk gesloten

In de Pakje Kunst automaat in Cafe Galerie de Leidese Lente zitten kleine kunstwerkjes van mijn hand. In de automaat zit ook werk van andere kunstenaars dus laat je verrassen!

Café Galerie de Leidse Lente

De kleine aquarellen zijn geschilderd op 300 grams aquarelpapier en bevestigd op stevig karton, zodat het echte schilderijtjes zijn. Achterop zit een ophanghaakje, zodat je ze meteen aan de muur kunt hangen. Elk werk is uniek en slechts 6×9 cm groot.

Let op: In de Pakje Kunst automaten zit werk van verschillende kunstenaars door elkaar. Het is dus niet gezegd dat je mijn kunst uit de automaat trekt.

Een Pakje Kunst trek je uit nieuwsgierigheid als cadeautje of misschien wel als verzamelobject. De kunstwerken zijn ter grootte van een pakje sigaretten en trek je uit oude mechanische sigarettenautomaten voor slechts 2 x €2,00. Een unieke manier om voor een klein symbolisch bedrag een echt kunstwerkje te kopen!

Pakje Kunst als print of ansichtkaart

Omdat niet iedereen van gokken houdt, kun je de Pakje Kunst ontwerpen ook kopen in de webwinkel als print (kies uit 10×15 of 13×18 cm) of als ansichtkaart.

Kunst in je mailbox

Ontvang nieuws, sneak previews van nieuwe collecties en exclusieve achtergrondverhalen in je mailbox.

© by Lisette Marije 2020

© by Lisette Marije 2020